Το κάλυμμα θηλασμού - MamaBib

Το MamaBib ΕΙναι Ενα απΟ τα μοναδικΑ καλΥμματα ΘΗΛΑΣΜΟΥ στον κΟσμο που διατηρεΙ τη μαμΑ Ομορφα καλυμμΕνη και το μωρΟ να τρΕφεται Εξω στα ανοιχτΑ.

Το MamaBib™ είναι εμπνευσμένο από την επιθυμία μιας μαμάς να θηλάζει ελεύθερα και με αυτοπεποίθηση έξω, ενώ επιτρέπει στο μωρό να τρέφεται ελεύθερα έξω στα ανοιχτά, χωρίς κανέναν περιορισμό. Είναι μοντέρνα σχεδιασμένο ώστε να προσθέτει μια πινελιά κομψότητας και στυλ σε κάθε ενδυμασία και να παρέχει άριστη κάλυψη. Με το τάισμα του μωρού στα ανοιχτά, η μαμά και το μωρό μπορούν να διατηρούν οπτική επαφή και ο αέρας μπορεί να ρέει ελεύθερα, κάτι που επιτρέπει στο μωρό να διατηρεί φυσιολογική θερμοκρασία κατά τους θερμότερους μήνες - είναι ιδανικό για χρήση σε όλα τα κλίματα.

Το MamaBib™ ασφαλίζεται με ευκολία γύρω από το λαιμό με ένα ρυθμιζόμενο λουράκι για το λαιμό, διαθέτει δύο επιλογές κουμπότρυπας, έτσι ώστε να έχετε την επιλογή να το φοράτε χαλαρά ή πιο σφιχτά.

Όλες οι μαμάδες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το MamaBib™ ως κάλυμμα για την προστασία των ενδυμάτων από τις διαρροές κατά τη διάρκεια της σίτισης ή να το χρησιμοποιήσουν ως μια ελαφριά κουβέρτα για το μωρό. Το κάλυμμα είναι διπλής στρώσεως, απαλό στην αφή και είναι κατασκευασμένο από ποιοτικό υλικό που αναπνέει.

Χαρακτηριστικά

Παρέχει εξαιρετική κάλυψη

Κομψό & Εύκολο στην Χρήση

Επιτρέπει στο μωρό να τρέφεται έξω στα ανοιχτά

Επιτρέπει τη μέγιστη ροή αέρα για το μωρό

Η μαμά & το μωρό διατηρούν οπτική επαφή

Κατάλληλο για μεγαλύτερα μεγέθη στήθους - ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλες

Δείχνει μοντέρνο & δένει αρμονικά με κάθε ενδυμασία

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μωρά & μικρά παιδιά

Κατασκευασμένο από δροσερό & ελαφρύ ύφασμα

Δεν τσαλακώνεται εύκολα, έτσι πάντα δείχνει όμορφο & ενδείκνυται για ταξίδια

Είναι διπλής στρώσεως / αναστρέψιμο

Είναι το τέλειο δώρο για τις μαμάδες και τις μέλλουσες μητέρες

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον ρούχα θηλασμού

Πλένεται στο χέρι ή το πλυντήριο στους 30°

“Πραγματικά άλλαξε τον τρόπο που ένιωθα για το θηλασμό και ήξερα ότι μπορούσε πλέον άνετα να διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.”
— Άνθεια - δημιουργός του MamaBib