Επιστροφές Χρημάτων & Πολιτική Ανταλλαγής


Επιστροφές Χρημάτων & Ανταλλαγές

Θέλουμε να είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας, αλλά αν για οποιονδήποτε λόγο, θέλετε επιστροφή χρημάτων ή θέλετε να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε το προϊόν σας, θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές στο δελτίο αποστολής σας. Σας ζητούμε να μας επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε 7 ημέρες από την παραλαβή. Το κόστος της επιστροφής ενός προϊόντος καλύπτεται από εσάς, τον αγοραστή. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και επιστρέφεται σε μας στην ίδια ακριβώς κατάσταση που το παραλάβατε. Θα επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από τη στιγμή που θα επιστρέψετε την παραγγελία σας. Αν μετά από αυτό το διάστημα δεν έχετε λάβει την επιστροφή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο customercare@mamabib.com. Θα επιστρέψουμε τα χρήματα στον Pay Pal λογαριασμό του προσώπου που είχε κάνει αρχικά την παραγγελία και είχε πληρώσει για αυτήν.

Ακυρώσεις

Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι δυνατόν να κάνετε αλλαγές στην παραγγελία σας, εφόσον την έχετε κάνει ήδη, δεδομένου ότι θα έχει επεξεργαστεί και θα έχει προωθηθεί αυτόματα για αποστολή. Ωστόσο,

- Για να προσθέσετε προϊόντα στην παραγγελία σας, παρακαλούμε κάντε μια νέα παραγγελία για αυτά τα προϊόντα
- Για να αλλάξετε τα στοιχεία της διεύθυνσης παράδοσής σας, αφαιρέστε τα προϊόντα από την παραγγελία σας ή ακυρώστε την εντελώς, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας μέσω e-mail στο customercare@mamabib.com.
- Αν η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί ή παραδοθεί, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία Επιστροφών μας σε περίπτωση μη επιθυμητών προϊόντων.
- Αν είστε διεθνής πελάτης και θα θέλατε βοήθεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο customercare@mamabib.com.