Παράδοση | Αποστολή

Τώρα προσφέρουμε δωρεάν παράδοση σε όλο τον κόσμο μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Μόλις κάνετε την αγορά σας, η παραγγελία σας αποστέλλεται αυτόματα στην αποθήκη μας στο Ηνωμένο Βασίλειο για επεξεργασία. Το MamaBib σας θα διαλεχθεί με το χέρι, θα συσκευαστεί και θα αποσταλεί μέσα σε 1 εργάσιμη ημέρα.

Έχουμε ένα υπέροχο σύστημα υψηλής τεχνολογίας, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την παραγγελία σας από την πληρωμή μέχρι την αποστολή. Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, θα σας στείλουμε email με έναν μοναδικό σύνδεσμο παρακολούθησης. Μόλις αποσταλεί το MamaBib σας, θα σας στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης, και θα ξέρετε πότε περίπου να αναμένετε την παράδοση.

Χρησιμοποιούμε το Royal Mail και το Royal Mail Διεθνούς Παράδοσης για όλες τις παραγγελίες, εκτός αν επικοινωνήσετε μαζί μας για να αποστείλουμε την παραγγελία σας επειγόντως μέσω κούριερ.

Αυτή τη στιγμή, προσφέρουμε δωρεάν παράδοση σε όλο τον κόσμο - εκτός αυτής της προσφοράς, ισχύουν οι ακόλουθες δαπάνες παράδοσης και οι χρόνοι:

Παράδοση στο ΗΒ
Προσφέρουμε Οικονομική Παράδοση, Κανονική, Προτεραιότητας και Γρήγορη Παράδοση εντός του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω των αξιόπιστων συνεργατών μας που εκτελούν τις παραδόσεις. Οι παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως μέσα σε 1 εργάσιμη ημέρα και ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την επιλογή που διαλέξατε κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Όταν προσφέρουμε δωρεάν παράδοση, συνήθως χρησιμοποιούμε την αποστολή Royal Mail 2ης Τάξης η οποία διαρκεί 2-3 ημέρες.

Διεθνής Παράδοση
Η Κανονική Παράδοση στην Ηπειρωτική Ευρώπη κοστίζει μόλις £3,50. Κοστίζει £4 / $4,80 USD / $6.40 AUD/CAD στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και τον Υπόλοιπο Κόσμο. Οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τη χώρα, αλλά συνήθως έχουμε ως στόχο την παράδοση μέσα σε 3-7 ημέρες στην Ευρώπη και μέσα σε 3-7 ημέρες στον υπόλοιπο κόσμο. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες οι σχετικές τελωνειακές χρεώσεις, οι δασμοί, οι φόροι ή άλλες επιβαρύνσεις ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στις χρεώσεις παράδοσής μας.

Αν έχετε οποιαδήποτε ειδικά αιτήματα παράδοσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο customercare@mamabib.com.